Algemene verkoop voorwaarden webshop

Table of Contents

1. Algemene voorwaarden webshop.

1.1: Afhalen of retourneren van goederen kan enkel op afspraak.
1.2: Bestelde producten kunnen terug gezonden/persoonlijk afgeleverd worden in de originele verpakking en onbeschadigd, binnen de 30 dag na aankoop.
Eventuele kosten zijn voor eigen rekening.
1.3: Op al onze producten geld een garantie van 2 jaar na de datum van opstellen van de factuur.
1.4: Op zender en code klavieren word geen garantie gegeven.
1.5: wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor laattijdige levering van de bestelde goederen.
1.6: De bestelling word pas verzonden of kan u pas ophalen als deze compleet is.
Hier word u altijd van op de hoogte gesteld. Bestellingen opsplitsen kan enkel na goedkeuring.
1.7: Foto’s bij de producten kunnen afwijken van het eigenlijk product.
1.8: Wij zijn niet verantwoordelijk als producten beschadig geleverd worden door B-Post of eender
ander koeriersbedrijf.
1.9: Al onze producten zijn voorzien van een handleiding voor montage en indient stellen van het product. Handleiding mee geleverd in het Engels, Frans,… Nederlands handleiding op aanvraag.
1.10: Volg altijd de handleiding bij de installatie en het afregelen van de installatie. Eventuele verkeerde montage en of instelling kan ernstige gevolgen hebben. Wij zijn nooit aansprakelijk voor eventuele ongevallen en alle gevolgen hiervan.
1.11: moest het zijn dat bij het in dienst stellen van het systeem er onderdelen stuk zijn, Worden deze vervangen onder garantie ( A,G 1.3: ). Moest achteraf blijken dat deze stuk zijn gegaan door verkeerd aansluiten en of waterschade en of overspanning in eender welke vorm . Word hier als nog factuur voor opgesteld. LED altijd op dat alles juist is aan gesloten voor aleer u spanning op de installatie zet.
1.12. Ingeval van betwisting zijn uitsluitend de rechtbanken van het rechtsgebied Turnhout bevoegd.

2. Algemene voorwaarden “product zelf plaatsen en laten in dienst stellen”

2.1: Alles moet geplaatst zijn volgens de handleiding voor wij ter plaatsen zijn.
2.2: Kabels hoeven niet aangesloten te zijn, maar dienen wel genummerd te zijn zodanig dat wij weten waar deze naartoe gaan.
2.3: Eventuele extra’s kunnen geplaatst worden door ons deze worden apart gefactureerd.
deze dienen ook op voorhand vermeld te worden. Dit kan via mail met vermelding van de Factuur nummer.
2.4: U bent zelf verantwoordelijk voor de plaatsing, als de installatie niet volgens de handleiding geplaatst is. Zijn wij niet verantwoordelijk voor extra slijtage of slecht werkende poort.
2.5: Wij stellen de poort in naar u wensen tenzij deze de veiligheid van anderen en uw omgeving kunnen schaden. U word op de hoogte gebracht en hoe deze eventueel toch kan instellen. Deze bedraagt meestal het extra plaatsen van veiligheden.
2.6: moest het zijn dat bij het in dienst stellen van het systeem er onderdelen stuk zijn; Worden deze vervangen. Moest achteraf blijken dat deze stuk zijn gegaan door verkeerd aansluiten en of waterschade en of overspanning in eender welke vorm . Word hier als nog factuur voor opgesteld. LED altijd op dat alles juist is aan gesloten voor aleer u spanning op de installatie zet.
2.7: De kosten hiervoor zijn vermeld bij het product zelf. word hier niet aan voldaan worden de extra kosten altijd gefactureerd. Dit zijn ook vaste kosten als de tijd hiervoor minder in beslag neemt dan vermeld word hier geen geld op terug gegeven.

3. Algemenen voorwaarden “producten laten plaatsen”.

3.1: Voeding kabel moet klaar zitten op voorziene plaats deze dient aangesloten te zijn in de zekering kast of voorzien zijn van stekker bij een stopcontact. Zo niet worden deze kosten extra aangerekend. Prijzen op aanvraag.
3.2: Wachtbuis onder oprit moet voorzien zijn buisdikte 50mm. buis moet open zijn en voorzien van trekdraad deze dient ook in 1 rechte lijn geplaatst te zijn van punt A naar punt B. Zo niet worden deze kosten extra aangerekend. Prijzen op aanvraag.
3.3: klant is zelf verantwoordelijk om na te kijken of het product kan en mag gemonteerd worden op zijn poort. Volgends de beschrijving van het product handleiding. Deze is te verkrijgen op aanvraag. Moest dit niet mogelijk zijn word er samen met u een oplossing gezocht.
3.4: Eventuele plaatsing van beugels en of aanpassingen aan de poort deze dienen te gebeuren voor de installatie van het product. worden altijd extra gefactureerd.
3.5: Eventuele extra’s kunnen geplaatst worden door ons deze worden apart gefactureerd. deze dienen ook op voorhand vermeld te worden. Dit kan via mail met vermelding van de Factuur nummer.
3.6: De kosten hiervoor zijn vermeld bij het product zelf. word hier niet aan voldaan worden de extra kosten altijd gefactureerd. Dit zijn ook vaste kosten als de tijd hiervoor minder in beslag neemt dan vermeld word hier geen geld op terug gegeven.